O nama

Više od 15 godina siguran partner pri kupoprodaji nekretnina

"Za nas ne postoje mali i veliki klijenti, za nas su svi klijenti jednako važni bez obzira na vrijednost nekretnine na kojoj surađujemo."

Dajana Furgala Šuper direktorica i osnivačica ORBIT Nekretnine d.o.o.


Orbit nekretnine

Kupujet nekretninu i prati vas veliki osjećaj nesigurnosti? Iscrpljeni ste od pregledavanja nekretnina kakve ne želite ili si ih ne možete priuštiti? Želite unajmiti ili iznajmiti poslovni prostor ili stan uz minimalni gubitak vremena, novaca i živaca?

Trebate sigurnog partnera u poslovanju s nekretninama koji će za vas uvijek imati vremena i znanja, nekoga kojem možete vjerovati i s kojim ćete sve svoje želje s lakoćom ostvariti? Čuli ste da smo mi upravo takvi i (s pravom!) ste 'pokucali' na naša vrata. Dobrodošli u uspješnu dimenziju poslovanja s nekretninama koja će vas dovesti do željenih rezultata.

Mi smo ORBIT Nekretnine d.o.o., agencija za nekretnine koja posluje u Zagrebu od 2000. godine i koja će svakom kupcu biti sigurna luka u potrazi za vlastitim domom ili poslovnim prostorom.
Nudimo vam uštedu vremena, lepezu savjeta, pomoć u odluci, razumijevanje strahova, pravnu sigurnost, rješavanje svih mogućih administrativnih stvari kroz potpuno personalizirani odnos.

Iza nas stoji više od 15 godina rada, više od 1000 zadovoljnih klijenta, visokoobrazovani stručan tim suradnika koji će vam s osmijehom pomoći da:
  • jasno definirate svoje parametre i prestanete pregledavati neadekvatne nekretnine prezentirajući vam nekretnine po vašem ukusu i mogućnostima
  • tim koji će vašu nekretninu u predstaviti ne žaleći uloženih sredstava i vremena te za vas pronaći tako željenog kupca ili najmoprimca.
ORBIT Nekretnine d.o.o. će smanjiti vašu razinu stresa na najnižu moguću mjeru pružajući vam razumijevanje za probleme i nudeći stručna, učinkovita rješenja.

Voditeljica pravne službe Dajana Furgala Šuper (dipl.iur.) osnovala je agenciju Orbit 2000. godine s primarnim ciljem: osigurati potpunu pravnu zaštitu te pružiti cjelovitu uslugu koja garantira sigurnost i učinkovitost u obavljanju poslova vezanih uz kupoprodaju nekretnina.

ORBIT Nekretnine d.o.o. je članica Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te potpisnica 'Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama' pod red. br. 299-06.

S ciljem usklađivanja rada sa pozitivnim pravnim propisima (Zakon o posredovanju u prometu nekretninama) ORBIT Nekretnine d.o.o. je po Rješenju Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod reg. brojem upisa 28/2012. Ovlašteni agenti upisani su u Imenik agenata koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod reg. brojem upisa 826/2009. Od eventualne štete koju bi mogli pružiti svojim poslovanjem osigurani smo kod Croatia osiguranja.