Broj pregledavanja: 87

Jaska-Južna zona, gradilište 1850m2, Projekt 2 staračka doma

ID: 6216-1
Građevinsko zemljište , prodaja
200.000,00 € 1.482.144,00 kn
Površina: 1.850,00 m²
Grad
Duga resa
Šira lokacija
Donje Mrzlo Polje Mrežničko
Ulica
V. Holjevca
Cijena/m²
108,11 €
Površina
1.850,00 m²
Provizija agencije
2% + PDV
izvrsna parcela od 1850m2, s pristupom sa dvije strane, i to sa V. Holjevca te P. Skoka, u neposrednoj blizini rotora, te relativnoj blizini HŽ kolodvora i trgovačkog centra Plodine. Pozicija tj mikro i makro lokacija garantiraju brz i lagan pristup autocesti s jedne strane, te svim gradskim sadržajima s druge strane. Nalazi se točno uz obiteljski stambeni dio Jaske u dijelu koji je u fazi širenja grada i prometnica. Parcela se nalazi okružena zonom gradnje "S", ali je sukladno DPU za parcelu izvršena prenamjena u zonu gradnje "D". Sukladno DPU, izrađena je sva projektna dokumentacija i ishođena pravomoćna "građevinska dozvola" tj pravomoćno Rješenje o uvjetima građenja, te su plaćene naknade (komunalni i vodni doprinosi) i može se započeti s gradnjom. Po projektu su predviđena dva staračka doma, ukupnog smještajnog kapaciteta za 39 osoba, u kategoriji 3***, sa svim potrebnim pratećim i logističkim sadržajima, svaki veličine 400m2. U slučaju potrebe i interesa moguće je izvršiti izmjenu zone i uskladiti sa neposrednim susjedstvom. U neposrednoj blizina je sva infrastruktura: voda, kanalizacija, plin i struja, a za cestu je već izvršeno ZK i katastarsko usklađenje tj formirana je čestica i izgradnja istog je već u gradskom proračunu. Cjelokupnu projektnu dokumentaciju, pravomoćne Dozvole, ZK izvatke kao i položajni nacrt moguće je dobiti na zahtjev u agenciji.

Zadar


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae est tristique, sollicitudin diam id, ultrices orci. Maecenas varius nulla in vestibulum faucibus. Aliquam ullamcorper vulputate vulputate. Suspendisse egestas convallis magna sed vehicula. Donec lobortis, massa accumsan consectetur lacinia, leo lorem rutrum libero, ut varius odio nulla a ex. Aenean dapibus ac lorem nec tempor. Nulla id sem vehicula, suscipit lorem vitae, porttitor felis.

Cras porta molestie suscipit. Praesent porta velit vitae condimentum accumsan. Vestibulum commodo, felis et faucibus mattis, tellus felis mattis leo, blandit condimentum libero diam eu elit. Pellentesque diam leo, malesuada nec fermentum at, laoreet quis augue. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Donec tincidunt libero ac ante eleifend, quis congue libero bibendum.

Suspendisse elit metus, faucibus vel venenatis finibus, elementum vitae justo.

Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list

Opis nekretnine

  • Osnovna infrastruktura:
    Plin, Gradski vodovod, Kanalizacija

Kontaktirajte agenta

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.